Demon Hunter z lekka lutuje, ale nie aż tak. A posłuchać trzeba koniecznie. Świetna płyta – The Tryptych.

- Undying

- The Flame That Guides Us Home

- Not I

- 1000 Apologies

- My Throat Is An Open Grave (acoustic)

- Deteriorate

- The Tide Begin To Rise

- The Soldier’s Song

- The Science Of Lies

- Relentless Intolerance

- Undying (Wild Boar Mix)

A do tego:

KNŻ – W południe